Myndigheten för vård- och omsorgsanalys söker en serviceinriktad administratör

Myndigheten för vård- och omsorgsanalys (Vårdanalys) uppgift är att följa upp och analysera hälso- och sjukvården, tandvården och socialtjänsten ur ett patient-, brukar- och medborgarperspektiv. Vi söker nu en administratör till vårt administrativa team, staben, som idag består av åtta personer.

Om tjänsten

Som administratör hos Vårdanalys är du en nyckelperson för att verksamheten ska fungera på ett korrekt och ändamålsenligt sätt. Du arbetar i en central och bred roll med flera viktiga ansvarsområden. Du ser till att den dagliga kontorsverksamheten fungerar med arbetsuppgifter som till exempel administration av fakturor och post, beställning av kontorsmaterial och kontakt med leverantörer, samtidigt som du är myndighetens registrator och ansvarar för registratur, diarium och arkivering. Du stöttar även verksamheten med andra administrativa och praktiska uppgifter som till exempel bokning av resor och konferenser.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en servicefunktion, är ansvarstagande och ser till att saker blir gjorda. Dina kollegor litar på dig. Du arbetar strukturerat, noggrant och självgående, är flexibel och håller huvudet kallt i stressiga situationer. Det är viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och tycker om att arbeta högt och lågt med varierande arbetsuppgifter. Du har även lätt att lära och tar dig gärna an och lär dig nya saker. Goda sociala förmågor och en god samarbetsförmåga värderas högt.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av administrativt arbete i en liknande roll. Tidigare arbete på en statlig myndighet samt arbete med diarieföring och arkivering är meriterande. Du har goda kunskaper i MS Office, talar och skriver flytande svenska. Du har relevant utbildning för tjänsten, gärna inom administration, kommunikation eller ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda?

På Myndigheten för vård- och omsorgsanalys får du möjlighet att bidra i en verksamhet som berör alla – vi tar fram policyrelevanta beslutsunderlag kring några av framtidens viktigaste välfärdsfrågor. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö på myndighetens tilltalande kontor i centrala Stockholm. Organisatoriskt är tjänsten placerad i staben under stabschefen/chefsjuristen med kontorsansvarig som arbetsledare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och avser heltid. Tillträde sker så snart som möjligt.

Så ansöker du

Din ansökan med ett personligt brev och cv ska vara inkommen till Vårdanalys senast den 25 april 2017 märkt med dnr 2977/2017. Du kan söka tjänsten genom vår hemsida eller skicka din ansökan till e-postadress: registrator@vardanalys.se.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Nylén, stabschef/chefsjurist, på karin.nylen@vardanalys.se eller Hanna Springe, kontorsansvarig, på hanna.springe@vardanalys.se

Sista ansökningsdag tisdag 25 april 2017