Myndigheten för vård- och omsorgsanalys söker flera analytiker

Om rollen
I rollen som analytiker arbetar du med projekt som syftar till att förbättra kvaliteten och effektiviteten inom vård- och omsorgssektorn. Projekten är av strategisk karaktär och ska generera policyrelevanta beslutsunderlag till regeringen och andra beslutsfattare inom sektorn. Du ingår i en projektgrupp och rapporterar till en projektledare. Dina arbetsuppgifter spänner över en stor bredd. De innebär exempelvis att genomföra datainsamling, strukturera och analysera frågeställningar, skriva rapporter samt medverka i kommunikationsarbete. 

Vem är du?
Du har erfarenhet (kan vara uppsatsskrivande) av att göra analyser och utredningar utifrån samhällsvetenskapliga metoder. Du har därmed erfarenhet av att samla in, analysera och sammanställa information eller data och att avrapportera med hög kvalitet inom givna tidsramar. Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har en akademisk examen med goda resultat inom ett för verksamheten relevant ämnesområde. Du kan använda kvantitativa analysmetoder och det är meriterande om du också behärskar kvalitativ metodik. Du ska också ha en mycket god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga. Du har något eller ett par års arbetslivserfarenhet, men du kan också vara nyexaminerad. Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda?
På Myndigheten för vård- och omsorgsanalys får du möjlighet att arbeta med frågor som berör alla – vi arbetar med att ta fram policyrelevanta beslutsunderlag kring några av framtidens viktigaste välfärdsfrågor. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där resultatet av ditt arbete kommer att uppmärksammas och lämna ett bidrag till utvecklingen av vård- och omsorgssektorn. Anställningarna är visstidsanställningar under 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna är placerade i Stockholm och avser heltid.

Så ansöker du
Din ansökan med ett personligt brev, CV och slutbetyg ska vara inkommen till Vårdanalys senast den 11 januari 2017, märkt med diarienummer 2866/2016 /2016. Du kan söka tjänsten genom att skicka din ansökan till e-postadress: registrator@vardanalys.se eller via formuläret nedan. Som statlig myndighet omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är vi skyldiga att lämna ut dem.

Kontakt
Projektdirektör Nils Janlöv, 08-690 41 14, nils.janlov@vardanalys.se
Projektdirektör Hanna Sjöberg, 08-690 41 13, hanna.sjoberg@vardanalys.se
Projektdirektör Joakim Ramsberg, 08-690 41 10, joakim.ramsberg@vardanalys.se

Sista ansökningsdag onsdag 11 januari 2017